Šī ir ļoti interesanta recepte, kas ļaus jums izmantot kabačus kā deserta pamatu.
Sastāvdaļas:
1,5 glāze rīvēti kabači
0,25 glāze izkausēts sviests
0,75 glāze brūnais cukurs
2/3 glāzes nesaldināts kakao pulveris
0,25 tējkarote sāls
1 ēdamkarote šķīstošā kafija
0,5 tējkarote cepamais pulveris
3 olas
2 tējkarotes vaniļa
0,5 glāze milti
2/3 glāze šokolādes skaidiņas
Lasi vēl: Tautas metodes cīņā ar bronhītu
Glazūrai
¾ glāzes šokolādes skaidiņas
0,25 glāze iebiezinātais piens
Pagatavošanas gaitu skatiet nākamajā lapā!
Tevi noteikti interesēs
- Vasara ņem pauzi: sinoptiķi brīdina par aukstu un lietainu dienu virkni beidzamajā jūnija nedēļāby Sandra Vīgante
- Optimālais jauno kartupeļu novākšanas laiks 2025. gadā: kad sākt raktby Anete Goba
- 7 dienu laikā manu tomātu stublāji kļūst resnāki par pirkstu: piebaroju stādus ar pārtikas atkritumiem, ko citi izmetby Rinalds Bergmanis